POLÍTICA DE PRIVACIDAD

RESPONSABLE DEL TRACTAMENT

Identitat: COMDIGITAL
Correu electrònic:hola@comdigital.cat

Delegat de Protecció de Dades:

L’usuari pot contactar amb el DPO a través de l’adreça de correu electrònic següent hola@comdigital.cat

COMDIGITAL, com a responsable del lloc web, de conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (RGPD) relatiu a la protecció de les persones físiques quant al tractament de dades personals, i per la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i del comerç electrònic (LSSICE), li comunica que té implementades les mesures de seguretat necessàries, d’índole tècnica i organitzatives, per garantir i protegir la confidencialitat, integritat i disponibilitat de les dades introduïdes.

FINALITAT DEL TRACTAMENT

Les seves dades personals només s’utilitzaran per les finalitats següents:
  • Respondre les consultes i/o proporcionar informacions requerides per l’usuari.
  • Realitzar les prestacions de serveis i/o productes contractats o subscrits per l’usuari.
  • Realitzar les gestions comercials i administratives necessàries amb els usuaris del web.
  • Remetre les comunicacions comercials publicitàries per correu electrònic, comunicacions socials o qualsevol altre mitjà electrònic o físic, en cas que l’usuari hagi consentit expressament l’enviament d’aquest tipus de comunicacions per via electrònica mitjançant la subscripció del butlletí electrònic, del web o del blog.
  • Utilitzar les seves dades per contactar-hi, tant per via electrònica com no electrònica, per obtenir la seva opinió sobre el servei prestat.
  • Utilitzar les seves dades per celebrar sorteigs i concursos en els quals l’usuari s’inscrigui.
  • Notificar-li canvis, desenvolupaments importants de la política de privacitat, avís legal o política de galetes.
  • Les dades de clients i/o de proveïdors seran tractades, dins de la relació contractual que els vinculaamb el responsable, en compliment de les obligacions administratives, fiscals, comptables i laboralsque siguin necessàries en virtut de la legislació vigent.
  • Explotar les dades amb finalitats d’estudi, estadística i de fidelització. Pot revocar en qualsevol moment el seu consentiment enviant un escrit amb l’assumpte “Baixa” a hola@comdigital.cat
D’acord amb la LSSICE, COMDIGITAL no realitza pràctiques de SPAM, per tant, no envia correus comercials per correu electrònic que no hagin estat prèviament sol·licitats o autoritzats per l’usuari. En conseqüència, en totes les comunicacions que rebrà del COMDIGITAL a l’usuari té la possibilitat de cancel·lar el seu consentiment exprés per rebre les nostres comunicacions.
No tractarem les seves dades personals per a cap altra finalitat de les descrites excepte per obligació legal o requeriment judicial.

Política de galetes (cookies)

Què és una galeta?

Les galetes són petits arxius de text que s’envien al dispositiu quan visiteu un lloc web. Les galetes són retornades al lloc web d’origen cada cop que el visiteu, o a un altre lloc web que reconeix la galeta. Les galetes actuen com un record d’un lloc web, la qual cosa permet recordar el dispositiu en les visites subsegüents. Les galetes també poden recordar les vostres preferències, millorar l’experiència de l’usuari, així com adaptar els anuncis.

 

Galetes utilitzades en aquest lloc web

Galetes tècniques
Les galetes tècniques són essencials i necessàries perquè el web funcioni correctament i per usar les diverses opcions i serveis que ofereix.

Galetes analítiques
El nostre lloc web utilitza galetes de Google Analytics. La informació que recullen aquestes galetes es transferida i arxivada per Google, d’acord amb les seves pràctiques de privacitat. Per a més informació de les pràctiques de privadesa de Google i com s’apliquen a Google Analytics visiteu: Política de Privadesa de Google Analytics

Galetes de sessió
Les galetes de sessió són aquelles que existeixen només mentre l’usuari navega pel web i s’eliminen al final.

 

Com controlar i eliminar les galetes
La majoria dels navegadors web accepten galetes, però podeu canviar la configuració del navegador web perquè rebutgi noves galetes, desactivi les que ja existeixen o bé que us comuniqui quan algú us envia una nova galeta al vostre dispositiu. Per canviar la configuració seguiu les instruccions que us proporciona cada navegador:

Internet Explorer: Eines > Opcions d’internet > Privadesa
O bé fes clic aquí per més informació.

Firefox: Eines > Opcions > Privadesa > Historial > Paràmetres personalitzats.
O bé fes clic aquí per més informació.

Chrome: Configuració > Mostra la configuració avançada > Privadesa > Configuració del contingut.
O bé fes clic aquí per més informació.

Safari: Preferències > Seguretat.
O bé fes clic aquí per més informació.

Opera: Configuració.
O bé fes clic aquí per més informació.

Bloquejar l’ús de les galetes en la vostra navegació pot fer que alguns serveis o característiques del lloc web no estiguin disponibles.