EL NOSTRE OBJECTIU

Satisfer les necessitats dels nostres clients. Donar a conèixer el seu producte o servei i millorar la seva imatge de marca i reputació online. Treballem per potenciar la veu de la marca i millorar els continguts de tots els canals

COMUNICACIÓ i PREMSA

Dissenyem estratègies de comunicació, redacció de notícies, reportatges, notes de premsa, comunicació corporativa i clipping press.

XARXES SOCIALS

Oferim projectes integrals: Estratègia de canals, creació de perfils, Community manager, publicació diària, gestió d’imatges i campanyes social ads.

CONTINGUTS WEB

Convertim el web en un portal competitiu, actual i posicionat als buscadors (SEO). Treballem el textos, la imatges i el disseny.

BLOG i NOTÍCIES

Redacció d’articles per a blogs i seccions de notícies per a empreses que no disposen de temps ni de recursos per a crear-les. Actualització i publicació periòdica.

CORRECCIÓ i TRADUCCIÓ

Ens ocupem de la revisió de textos per garantir un nivell lingüístic òptim: Redacció, correcció i traducció de textos al català, castellà, francès i anglès, etc.

ATENCIÓ AL CLIENT ONLINE

Ajudem a implementar l’atenció multicanal a teva empresa: Facilitar resposta al client des de l’email, xarxes socials, whatsapp i com integrar-ho al sistema tradicional.